Een lactosevrij dieet houden? Dan is het goed om te weten welke etenswaren bij een lactosevrij dieet horen, waarom het handig is om een lactose-intolerantie dieet te volgen en wat de gevolgen zijn van een lactose dieet. Lactosevrij eten wordt over het algemeen gedaan door personen die lactose-intolerantie hebben. Hierbij worden melkproducten en melk bevattende producten, niet genuttigd. Het kan soms lastig zijn om een lactose dieet te volgen wanneer je lactose-intolerant bent. De lactase tabletten van Kerutabs kunnen dan helpen.

Lactosevrij dieet houden

Mocht je benieuwd zijn naar een lactosevrij dieet? Dan is het goed om te weten dat de supermarkten tegenwoordig vol staan met lactosevrije producten, zoals plantaardige opties. Daarnaast komen er steeds meer producten op de markt die wel onder de categorie ‘zuivel’ of ‘melkproducten’ vallen, maar geen lactose bevatten. Op deze manier kunnen personen met lactose-intolerantie, gewoon genieten van melkproducten.

Er zijn talloze producten die bij een lactose dieet gewoon gegeten kunnen worden, denk aan groenten, fruit, noten, vis, vlees en harde Nederlandse kazen. Daarnaast kunnen rijstwafels en vlees vervangende producten zoals ei, soja en tofu, gewoon genuttigd worden wanneer je je aan een lactosevrij dieet moet houden.

Kerutabs helpt bij het verteren van lactose

Een lactosevrij dieet is voor mensen met lactose-intolerantie meestal noodzakelijk. Toch is het niet vreemd als je een keer van een sorbetijsje of lekkere kop cappuccino wilt kunnen genieten. Voor iedereen die lactose-intolerant is, maar wel af en toe melkproducten of melk bevattende producten wil nuttigen, kan Kerutabs helpen. De lactase tabletten van Kerutabs kunnen vlak van te voren worden ingenomen voordat er een melkproduct wordt gebruikt. Meer weten over de lactase bevattende tabletten? Wij verwijzen je graag door naar de veelgestelde vragen pagina met veelgestelde vragen over onze lactase bevattende tabletten.

Wil je meer weten over Kerutabs? Neem dan contact met ons op.

Geniet weer volop van melk(producten)!

Ontdek waar onze producten te koop zijn, of stel ons een vraag