Ervaringen van consumenten

Miranda, moeder van Bente

Onze dochter Bente reageerde soms gevoelig na het eten of drinken van bepaalde producten. We waren er zelf achter gekomen dat dit met melk te maken had. We zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gegaan en daar zijn een aantal onderzoeken gedaan. Onze vermoedens klopten, Bente bleek inderdaad lactose-intolerant te zijn. Bente heeft eerst een maand lang lactose vermeden en daarna is ze met de ondersteuning van Kerutabs af en toe weer ‘normale’ dingen proberen gaan eten. Het eerste wat Bente probeerde, was een cakeje. Het cakeje beviel goed en we zijn dit langzaam gaan uitbreiden met andere producten.
Gelukkig is Bente heel erg alert op wat zij wel en niet mag eten. Ze probeert altijd lactose te mijden, want dit is het makkelijkste. Een tijdje geleden waren we uit eten in een restaurant en wilde ze heel graag een ijsje als toetje. We hebben altijd Kerutabs mee, dus ze heeft gelukkig van haar ijsje kunnen genieten! We zijn nog steeds zoekende naar wat Bente wel of niet kan eten en drinken. Chocomel of slagroom met ondersteuning van Kerutabs gaat goed, maar kaasfondue gaat helaas (nog) niet. Voordat we op vakantie gaan, slaan we voor de zekerheid altijd even een voorraadje in. Tegenwoordig kan dit online, lekker makkelijk.

Mariska, moeder van Kyara

Kyara heeft lactose-intolerantie en heeft daarnaast ook een glutenallergie. Als Kyara lactose eet of drinkt dan merkt ze dit meteen. Wanneer ze Kerutabs gebruikt dan kan ze het eten beter verdragen. Daarom nemen we altijd Kerutabs mee als we op pad gaan.
Tegenwoordig is lactose-intolerantie veel bekender dan vroeger en zijn er steeds meer lactosevrije producten. Maar er zijn altijd dingen die heel erg lekker zijn die niet lactose vrij zijn. Pannenkoeken en ijsjes lukt nog wel, maar poffertjes zijn (tot nu toe) nooit lactose vrij. Dan is aanvulling met Kerutabs echt fijn.

Ariëlle, gebruikt al jaren Kerutabs

Ik voelde me al wat langere tijd niet helemaal lekker maar kon niet echt aangeven waardoor dit veroorzaakt werd. Ik ben toen naar de internist gegaan. Uit onderzoek bleek dat ik lactose-intolerantie had en ben naar informatie op zoek gegaan hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Vanaf het begin beviel ondersteuning van Kerutabs goed als aanvulling. Ik probeer nog steeds lactose te mijden, maar als het niet anders kan dan is het fijn dat Kerutabs er is. Het is handig voor als je (onverwachts) uiteten gaat en ik heb ze daarom ook altijd bij me. Daarnaast hou ik nog steeds rekening met wat ik eet (ik neem bijvoorbeeld geen nagerechten met heel veel koemelk erin). Wanneer ik op vakantie ga zorg ik ervoor dat ik ook voldoende tabletjes meeneem want in het buitenland kan ik Kerutabs niet zo makkelijk verkrijgen.
Waar ik af en toe echt naar hunker is Tortellini met roomkaas en ham. Ik heb het weleens eens zonder de room geprobeerd, maar dat is toch echt niet hetzelfde. Met Kerutabs kan ik dit verdragen en ervan genieten. Heel af en toe geniet ik zelfs van een kaasfondue.
Dankzij Kerutabs hou ik kwaliteit van leven. Lekker eten en drinken is daarbij heel erg belangrijk voor mij.

Kerutabs Kopen?

Je kunt de lactase bevattende tabletten van Kerutabs kopen bij diverse verkooppunten, zoals bij je apotheek of online.

Geniet weer volop van melk(producten)!

Ontdek waar onze producten te koop zijn, of stel ons een vraag